Cor Jaring
1950-1980 Expositie

Bekijk hier de virtuele tour
bij galerie Joseph & James
in hartje Amsterdam.

Cor Jaring | Fotograaf

Joseph & James Expositie | Werk 1950-1980 | Amsterdam door zijn lens | Virtual tour

faq

Cor Jaring

Van havenarbeider tot wereld fotograaf
Cor Jaring (Amsterdam, 1936-2013) werkte zich op van havenarbeider tot fotograaf met internationale allure. Hij fotografeerde het leven als avontuur, met zijn persoonlijkheid voorop en met veel aandacht voor de rafelrand van de maatschappij. Cor kreeg in de jaren zestig landelijke bekendheid toen hij de provobeweging van binnenuit vastlegde. Zijn iconische beelden, onder meer van de Bed-in-for-Peace-actie van John Lennon en Yoko Ono, zijn iconische kenmerken van het opwindende oeuvre dat hij heeft achtergelaten.
Take the virtual tour

...nog meer voorbeelden

we doen en maken heel veel, een bescheiden inkijk.

Studielift

client

Studielift

Studievaardigheden concepten

Studielift123

client

Studielift123

Studievaardigheden voor VO

De Weidesuites

client

De Weidesuites

Comfortabel landelijk genieten

Ian Finkel | 3D Book Showcase

client

Ian Finkel

Writer | Mucisian | USA

M | Photography

client

M | Photography

Next level photography

Your Way Of Music

client

Your Way Of Music

Online Music Channel

Meet 'N Eat

client

Meet 'N Eat

Private dining

...in antwoord op je vraag

staat je vraag er niet bij, neem geheel vrijblijvend contact op!

Wat is 'Next level webdesign'?

Naast het conventineel bouwen van websites, in elk denkbare vorm, bieden we ook websites aan die zowel in 2D als 3D te bekijken zijn. Websites gebouwd in een virtuele omgeving waarbinnen interactieve elementen onderdeel zijn. Een indrukwekkende manier van presentatie en communiceren met doelgroepen.

Is 3D wel toegankelijk op een desktop pc of tablet?

Alle websites en applicaties die wij bouwen zijn responsive, ofwel passen zich aan op het platform waarmee gekeken wordt. Dat geldt voor tablets, pc's, smartphones en VR brillen.

Kan ik mijn website aanvullen met een virtuele app?

Je huidige website aanvullen met een virtuele presentatie is niet alleen een rijke aanvulling van je boodschap of product maar genereert ook nog eens een indrukwekkende interactie met je doelgroep en bezoekers.

Kan mijn website met een VR bril worden bekeken?

Wij bouwen onze 3D websites op een manier dat deze zowel in 2D als in 3D kunnen worden bekeken. Wanneer een website wordt bekeken met een VR bril of soortgelijk dan wordt dit herkend door de software en start automatisch de virtuele versie van de site.

Kan drone video en fotografie overal worden opgenomen?

Drone video en fotografie zijn fantastische aanvullingen op het visualiseren van bijvoorbeeld je website. Echter zijn er restricties die het gebruiken van een drone op bepaalde locaties verhinderen. Bij eventuele interesse van dit product zullen we altijd even vragen waar het in beeld te brengen object of event zich bevind.
faq